Politica de retur

 

Politica de retur

In conformitate cu OUG nr.34/2014 si Directiva 2011/83/UE a Uniunii Europene, aveti dreptul de a returna produsele, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati utilizand o declaratie neechivoca trimisa prin e-mail la adresa iacob.brindusa@gmail.com. Cererea trebuie sa cuprinda obligatoriu numele pe care a fost plasata comanda, adresa de unde doriti ridicarea produselor si numarul de telefon. 

Pentru a respecta termenul-limita de retur este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retur inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Daca returnati produsele, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate şi, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeaşi modalitate de plata ca şi cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele.

Vom recupera produsele prin curier de la adresa comunicata in cererea de returnare.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Costul este de 30 RON si va fi facturat separat si retinut din suma ce se va returna.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor şi functionarii produselor. Orice modificare a starii produselor  ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce la aplicarea unor taxe de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Taxele sunt cuprinse intre 0 si 100% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. Pentru contractele incheiate cu persoane juridice nu se aplica prevederile OUG 34/2014.

ATENTIE: obiectele lucrate de VAZECERAMICS  sunt ridicate la roata olarului,unicat, sunt curatate si glazurate manual, asadar obiectele prezinta mici imperfectiuni!